Lomi Lomi Hapai

button-1

Lomi Lomi Hapai (zwangerschapsmassage)

De Lomi Lomi Hapai is een traditionele Hawaiiaanse massagevorm die van generatie op generatie wordt doorgegeven. De partner krijgt de technieken voor deze zwangerschapsmassage aangeleerd door een tante van de familie zodat deze de zwangere vrouw kan ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Alle grepen in deze massage zijn gericht op ontspanning, een betere doorbloeding en ondersteuning van zowel jou als je kindje(s) in je buik. Het is een massage waarbij je niet alleen met handen gemasseerd wordt. Bij deze massage maak ik ook gebruik van het zachte gedeelte van mijn onderarmen en van mijn ellebogen. De massage heeft lange zachte vloeiende bewegingen afgewisseld met kleinere krachtige bewegingen. Het duurt niet lang of je wordt volledig ontspannen.

Deze massage is geschikt vanaf 16 weken zwangerschap en wordt in zijwaartse ligging gegeven. 

Locatie Speenkruidstraat 11 3765 AA Soest Telefoon 06 -30063208 E-mailadres massagevanmarlies@gmail.com Openingstijden © 2015 – 2020 Massage van Marlies - Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close