06 30063208

zwangerschapsmassagesoest@gmail.com

Jouw zwangerschap is een bijzonder moment in je leven. Je bloeit op, je huid straalt en je kunt niet wachten tot je jouw kleintje eindelijk zult ontmoeten. Helaas is er niet alleen die roze wolk. Bijna iedere zwangerschap brengt kwaaltjes met zich mee.

“tijdens de zwangerschap is massage een uitstekend moment om lichaam en geest te ontspannen”

Speciale massagetechnieken zullen zwangerschapskwaaltjes verlichten. Spanning, pijn en stress zal verminderen waardoor je weer nieuwe energie krijgt en je weer beter in je vel komt te zitten.  Maar ook als je geen klachten hebt, is het goed om je eens heerlijk te laten verwennen.
Een zwangerschapsmassage kan vanaf het tweede trimester (week 16) van je zwangerschap tot na de uitgerekende datum. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Lomi Lomi Hapai
Lomi Lomi Hapai is een traditionele Hawaiiaanse massagevorm die van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Alle grepen in deze massage zijn gericht op ontspanning, een betere doorbloeding en ondersteuning van zowel jou als je kindje(s) in je buik. Het is een massage waarbij je niet alleen met handen gemasseerd wordt. Bij deze massage maak ik ook gebruik van het zachte gedeelte van mijn onderarmen en van mijn ellebogen. De massage heeft lange zachte vloeiende bewegingen afgewisseld met kleinere krachtige bewegingen. Het duurt niet lang of je wordt volledig ontspannen.
Deze massage is geschikt vanaf 16 weken zwangerschap en wordt in zijwaartse ligging gegeven.