Babymassage, de hekkensluiter

Babymassage, de hekkensluiter

In deze laatste workshop van de serie workshops leer ik je nog meer technieken om jouw kleine een fijne massage te geven.
In de eerdere workshops leerde ik jou de technieken om de beentjes, voetjes en buikje te masseren. In deze workshop gaan we een aantal eerder geleerde technieken herhalen, leer ik je de rug te masseren en krijg je nog meer nieuwe babyyoga oefeningen.

Complete massage

Met deze hekkensluiter heb je veel waardevolle technieken in handen om vanuit vertrouwen en met veel plezier een complete massage aan jouw kleine te geven.

Door de opbouw van alle workshops is deze workshop is alleen te volgen als je bij mij de kennismakingsworkshop en de workshop ‘Verder met babymassage’ hebt gevolgd.

In het kort

✔  Les van 60 – 75 minuten

✔ Geschikt voor baby’s vanaf 6 weken

✔  Massage- en yogatechnieken

✔ Eén op één les

✔ Stappenkaart om thuis nog eens na te kijken

Wil je je aanmelden voor deze workshop? Ga dan snel naar het contactformulier.

Location Speenkruidstraat 11 3765AA Soest Phone 0630063208 E-mail zwangerschapsmassagesoest@gmail.com Hours © 2015 – 2022 Zwangerschapsmassage Soest/ Massagepraktijk Marlies - Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close