06 30063208

zwangerschapsmassagesoest@gmail.com


Wanneer je bij mij komt voor een massage neem ik eerst de tijd om kennis te maken en bespreken we waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik stel je veel verschillende vragen omdat ik het belangrijk vind om naar jou als persoon te kijken in plaats van alleen naar jouw klachten en kwaaltjes.
De massage richt zich echt op jou. Tijdens iedere afspraak bespreken we hoe de massage er uit gaat zien. Welke delen van je lichaam hebben meer aandacht nodig? In welke houding wil je gemasseerd worden?  Wil je weer eens lekker op je buik liggen? Dat kan. Er is een massagetafel aanwezig die speciaal ontworpen is  voor zwangere vrouwen.  Je kunt er ook voor kiezen om met ondersteuning van een groot kussen op je zij te liggen.  We kijken samen naar de meest comfortabele houding voor jou.
Ik  kan gebruik maken van veel verschillende massagetechnieken maar ook van diverse oefenmethodes. Hierbij kun je denken aan bewust ademen, een bodyscan, rek- en strekoefeningen, schrijfoefeningen of mindfulness. Ook hier sta jij centraal, wat past en wat werkt voor jou. Ik neem hiervoor de tijd, ik raffel nooit af en zorg voor een veilige omgeving.