Aanbod


Wanneer je bij mij komt voor een massage neem ik eerst de tijd om kennis te maken en bespreken we waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik stel je veel verschillende vragen omdat ik het belangrijk vind om naar jou als persoon te kijken in plaats van alleen naar jouw klachten en kwaaltjes.
De massage richt zich echt op jou. Tijdens iedere afspraak bespreken we hoe de massage er uit gaat zien. Welke delen van je lichaam hebben meer aandacht nodig? In welke houding wil je gemasseerd worden?  Wil je weer eens lekker op je buik liggen? Dat kan. Er is een massagetafel aanwezig die speciaal ontworpen is  voor zwangere vrouwen.  Je kunt er ook voor kiezen om met ondersteuning van een groot kussen op je zij te liggen.  We kijken samen naar de meest comfortabele houding voor jou.
Ik  kan gebruik maken van veel verschillende massagetechnieken maar ook van diverse oefenmethodes. Hierbij kun je denken aan bewust ademen, een bodyscan, rek- en strekoefeningen, schrijfoefeningen of mindfulness. Ook hier sta jij centraal, wat past en wat werkt voor jou. Ik neem hiervoor de tijd, ik raffel nooit af en zorg voor een veilige omgeving.

Zwangerschapsmassage

Zoek jij verlichting voor jouw zwangerschapskwaaltjes of wil jij gewoon weer eens lekker op je buik liggen?


Overtijdsmassage

Ben jij overtijd? Is jouw kleine spruit na 40 weken nog niet geboren? Dan kan je proberen om via een overtijdsmassage de bevalling op gang te brengen.


Mama massage

Heb jij na de bevalling ook pijnlijke en stramme schouderspieren? Ben je moe en prikkelbaar door het slaaptekort en alle hormonen die nog niet in balans zijn? Geef dan jouw lichaam de aandacht die het verdient! Je voelt je na één behandeling weer beter, energieker en meer ontspannen.


Babymassage

Natuurlijk wil je het fijne ontspannen gevoel dat je zelf hebt ervaren, overbrengen aan jouw kindje.
Kijk dan snel bij het aanbod van de workshops. Er zit er altijd één voor jou bij.
En als je niet kunt kiezen, dan volg je ze gewoon allemaal.


Location Speenkruidstraat 11 3765AA Soest Phone 0630063208 E-mail zwangerschapsmassagesoest@gmail.com Hours © 2015 – 2022 Zwangerschapsmassage Soest/ Massagepraktijk Marlies - Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close