Mama massage


Jouw lichaam heeft een enorme prestatie geleverd met de bevalling, je bent druk met voeden, verschonen en tillen van je kleine spruit. En dan is er ook nog slaaptekort.

Soms is er na de geboorte van jullie kindje even geen roze wolk. Alles is weer ‘normaal’. De kraamhulp is weg, jouw partner is weer aan het werk en jij voelt je moe en stram. Je zit even minder lekker in je vel.

Deze massage is speciaal voor alle moeders die na de bevalling behoefte hebben aan een luisterend oor, me-time, een massage van rug-, nek en schouderspieren etc.
Door massage zullen je spieren meer ontspannen en voel je je weer wat kalmer en energieker.
Tijdens deze behandeling is er uiteraard ook ruimte voor het bespreken van jouw bevalling. Hierdoor kan je ontspannen en met meer focus weer verder.

Location Speenkruidstraat 11 3765AA Soest Phone 0630063208 E-mail zwangerschapsmassagesoest@gmail.com Hours © 2015 – 2022 Zwangerschapsmassage Soest/ Massagepraktijk Marlies - Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close