06 30063208

zwangerschapsmassagesoest@gmail.com

Babymassage


Baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden en is bovendien goed voor lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Het versterkt de band tussen jou en jouw kindje en bovendien is een goede massage ontspannend voor jouzelf als voor jouw kindje.

Babymassage, dagelijks genieten van pure aandacht

Babyreflexologie

Babyreflexologie en babymassage hebben beide datzelfde doel. Babyreflexologie is het gericht behandelen van gedeeltes van de voeten. Door een specifieke zone te masseren, verlicht je doelgericht en en op een natuurlijke manier klachten.
Met alle massagevormen kunnen de bekende kwaaltjes verlicht worden

Buik en darmkrampjes

In de eerste workshop zijn voornamelijk de beentjes en voetjes aan bod gekomen.

In de workshop “Verder met babymassage” (babymassage workshop II) leer je de technieken voor de armpjes en de buik, aangevuld met baby-yoga, speciaal te gebruiken bij darmkrampjes.

Deze massage kun je geven vanaf 6 weken tot kruipleeftijd.

Ik leer je tijdens de workshop om vanuit vertrouwen en ontspanning babymassage te geven. De massage is vertaalt naar een Nederlandse methode. Naast de massagetechnieken krijg je tips en is er veel ruimte om vragen te stellen.

Zwangerschapsmassage Soest

Tijdens jouw zwangerschap, na jouw bevalling, bij klachten of ter ontspanning; je bent bij mij op de juiste plek voor een massage op maat.

Ik ben gespecialiseerd in het masseren van zwangere en pas bevallen vrouwen. Wat je ook kiest, je krijgt gegarandeerd een massage met onverdeelde aandacht.

Naast massages geef ik verschillende cursussen en workshops.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: