06 30063208

zwangerschapsmassagesoest@gmail.com

Een massage tijdens jouw zwangerschap

Een massage tijdens jouw zwangerschap is niet alleen maar een luxe om te doen. Een massage helpt je onder andere bij onrust & stress, onrustige benen, kuitkamp en rugpijn. Een massage geeft gelijk meer energie.

Een massage bij mij richt zich echt op jou


In het gesprek dat we voorafgaand aan de massage hebben, vraag ik altijd naar de laatste controles en ben ik nieuwsgierig hoe jij je zwangerschap ervaart. Als je het leuk vind is er ook ruimte om een affirmatiekaart te trekken. Tijdens iedere afspraak bespreken we hoe de massage er uit gaat zien. Welke delen van je lichaam hebben meer aandacht nodig? In welke houding wil je gemasseerd worden?

Weer op je buik liggen

Wil je weer eens lekker op je buik liggen? Dat kan. Er is een massagetafel aanwezig die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen. Je kunt er ook voor kiezen om met ondersteuning van een groot kussen op je zij te liggen. We kijken samen naar de meest comfortabele houding voor jou.
Ik masseer in elk geval jouw rug, nek en schouders terwijl je heerlijk ontspannen op je buik ligt.

Ervaren?

Wil je zelf eens een zwangerschapsmassage ervaren en een uurtje helemaal aan jouzelf besteden? Wacht niet langer en maak snel, online een afspraak. Dat kan hier

Zwangerschapsmassage Soest

Tijdens jouw zwangerschap, na jouw bevalling, bij klachten of ter ontspanning; je bent bij mij op de juiste plek voor een massage op maat.

Ik ben gespecialiseerd in het masseren van zwangere en pas bevallen vrouwen. Wat je ook kiest, je krijgt gegarandeerd een massage met onverdeelde aandacht.

Naast massages geef ik verschillende cursussen en workshops.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: