Angst voor de bevalling

Onzekerheid als de bevalling dichterbij komt

Ik hoor regelmatig van zwangere vrouwen dat ze zich wat angstig, onzeker en onrustig voelen als de zwangerschap op het einde loopt en de bevalling nadert.

Angst voor uitscheuren, een knip, de placenta komt niet los, help ik wil geen vacuümpomp, hoeveel pijn kan ik aan, hoe krijg ik een kind uit mijn lijf etc.
Vaak wordt de onrust en onzekerheid gevoed door (vaak ongevraagd) bevallingservaringen van anderen, van vriendinnen, vrouwen uit het zwangerschapsclubje die al een keer eerder zijn bevallen, van jouw moeder, zus, tante of van collega’s op het werk.

Jouw eigen bevalling

Alle verhalen die je van een ander te horen krijgt (positief of negatief) zijn niet helpend. Iedereen heeft een eigen grens, een eigen verhaal. En elke vrouw krijgt altijd haar eigen bevalling. Jij ook! Wees daarom niet te bescheiden als iemand haar bevallingsverhaal ongevraagd aan jou kwijt wil.

My body has everything it needs to birth my baby

Basisbehoefte

Ieder mens heeft een aantal basisbehoeften;
Je wilt je veilig en gewaardeerd voelen.
Je wilt zelf kunnen kiezen en de ruimte krijgen om jouw eigen beslissingen te nemen.
Je wilt serieus genomen worden en geloven in jouw eigen kunnen.

Zwangerschapscoach

Binnenkort start ik met de opleiding tot zwangerschapscoach. Dit onderwerp zal zeker aan bod komen tijdens 1 van mijn lessen die ik in de toekomst ga geven. Geloof in jouw eigen kracht. Tijdens een zwangerschapsmassage informeer ik er altijd even naar.

Location Speenkruidstraat 11 3765AA Soest Phone 0630063208 E-mail zwangerschapsmassagesoest@gmail.com Hours © 2015 – 2022 Zwangerschapsmassage Soest/ Massagepraktijk Marlies - Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close