06 30063208

zwangerschapsmassagesoest@gmail.com

Met deze tips zullen jij en jouw kleine optimaal genieten van de babymassage!

Onderstaande tips geven je een basis voordat je aan de slag gaat.

𝙍π™ͺ𝙨𝙩

Zorg voor een rustige plek en zet je telefoon op stil. Het lijkt onbenullig maar een telefoon, radio of andere afleidingen zorgen ervoor dat je niet met jouw volle aandacht bij jouw baby bent. Niet fijn voor jou en al helemaal niet fijn voor jouw baby. Baby’s zijn erg gevoelig voor prikkels en zullen juist onrustig worden en dat is niet waarvoor je wilde gaan masseren toch! Bovendien spiegelt een baby jou; doe jij onrustig, druk of nerveus; grote kans dat jouw kleine dat ook gaat doen.

π™π™šπ™œπ™šπ™‘π™’π™–π™–π™©


β€œRust, Regelmaat & Reinheid”, dat waren vroeger heilige regels bij het opvoeden. En dat is toch zo gek nog niet. Regelmaat is erg belangrijk voor kinderen maar zeker ook voor jouzelf.
Zorg voor regelmaat. Masseer het liefst op een vaste plek en op een vast tijdstip. Maak er een klein ritueel van, zo heeft jouw kleine al snel door wat er gaat komen en kan hij gelijk al beginnen met ontspannen omdat hij weet dat het veilig en fijn is. Regelmaat hoeft niet te betekenen dat je elke dag moet masseren (is wel heel fijn) maar kan ook zijn dat je jullie mini-momentje altijd op dezelfde manier begint en eindigt.

π™π™šπ™’π™₯π™šπ™§π™–π™©π™ͺπ™ͺ𝙧

Baby’s kunnen vanaf 2 Γ  3 maanden hun eigen lichaamstemperatuur goed regelen. De kleine is echter wel nog afhankelijk van zijn omgeving. Door het masseren met olie en door de ontspanning van de massage zal je kleintje warmte verliezen. Vergeet jezelf ook niet; door de ontspanning van het masseren zal jij zelf ook wat afkoelen. Zorg daarom altijd voor een lekkere warme ruimte van 22 – 23Β°C.

Veel plezier! Laat je mij weten hoe het was of als je nog vragen hebt?

Zwangerschapsmassage Soest

Tijdens jouw zwangerschap, na jouw bevalling, bij klachten of ter ontspanning; je bent bij mij op de juiste plek voor een massage op maat.

Ik ben gespecialiseerd in het masseren van zwangere en pas bevallen vrouwen. Wat je ook kiest, je krijgt gegarandeerd een massage met onverdeelde aandacht.

Naast massages geef ik verschillende cursussen en workshops.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: