Aanpassingen 2021

Vanaf 1 februari 2021 wijzigen de tarieven voor een massagebehandeling bij Massage van Marlies & Zwangerschapsmassage Soest.
Daarnaast kies ik ervoor om eventuele extra’s, zoals bijvoorbeeld inzetten van de infraroodlamp, medical tape, Magnesiumolie, Magnesiumpakking of een voetenbad niet meer apart in rekening te brengen.

Hieronder vind je de nieuwe prijzen:

  Prijs per 1-2-2021
Intake*€ 10,00
Zwangerschapsmassage 30 minuten€ 30,00
Zwangerschapsmassage 60 minuten € 55,00
Zwangerschapsmassage 75 minuten € 67,00
Zwangerschapsmassage 90 minuten € 75,00
Voetmassage € 30,00 
Mama-massage 30 minuten€ 30,00
Mama-massage 60 minuten€ 55,00
Mama-massage 90 minuten€ 75,00

* bij elke nieuwe klant wordt een uitgebreide intake afgenomen om zo tot een juiste massagebehandeling te komen. Deze kosten zijn éénmalig.

Alle klanten die een afspraak hadden geboekt, welke door de lockdown van december 2020 zijn geannuleerd, krijgen de eerste nieuwe afspraak voor het “oude” tarief.

Wat is er verder nieuw?

Mama-massage
Jouw lichaam heeft een enorme prestatie geleverd met de bevalling, je bent druk met voeden, verschonen en tillen van je kleine spruit. En dan is er ook nog slaaptekort. Deze massage is speciaal voor alle moeders die na de bevalling behoefte hebben aan een luisterend oor, me-time, een massage van rug-, nek en schouderspieren etc. Door massage zullen je spieren meer ontspannen en voel je je weer wat kalmer en energieker.
Tijdens deze behandeling is er uiteraard ook ruimte voor het bespreken van jouw bevalling.

Holistische massage/ massage-therapie
Bij de holistische massage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. Deze massage kan jou helpen om meer in contact te zijn met jouw lichaam en te ervaren waar spanning zich heeft vastgezet.
Wanneer je bij mij komt voor een massage neem ik eerst de tijd om kennis te maken en bespreken we waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik stel je veel verschillende vragen omdat ik het belangrijk vind om naar jou als persoon te kijken in plaats van alleen naar jouw klacht. Daarna besluiten we samen hoe we de massagetijd invullen en welke delen van het lichaam deze sessie aan bod moeten komen. Ik kan gebruik maken van veel verschillende massagetechnieken maar ook van diverse oefenmethodes. Hierbij kun je denken aan bewust ademen, een bodyscan, rek- en strekoefeningen, schrijfoefeningen of mindfulness.

Verwacht in 2021
* Shiatsu massage (op de massagetafel)
* Massage als je COVID-19 hebben gehad
* Coaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Locatie Speenkruidstraat 11 3765 AA Soest Telefoon 06 -30063208 E-mailadres massagevanmarlies@gmail.com Hours © 2015 – 2021 Massage van Marlies - Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close