06 30063208

zwangerschapsmassagesoest@gmail.com

Vanaf 1 februari 2021 wijzigen de tarieven voor een massagebehandeling bij Massage van Marlies & Zwangerschapsmassage Soest.
Daarnaast kies ik ervoor om eventuele extra’s, zoals bijvoorbeeld inzetten van de infraroodlamp, medical tape, Magnesiumolie, Magnesiumpakking of een voetenbad niet meer apart in rekening te brengen.

Alle klanten die een afspraak hadden geboekt, welke door de lockdown van december 2020 zijn geannuleerd, krijgen de eerste nieuwe afspraak voor het “oude” tarief.

Wat is er verder nieuw?

Mama-massage
Jouw lichaam heeft een enorme prestatie geleverd met de bevalling, je bent druk met voeden, verschonen en tillen van je kleine spruit. En dan is er ook nog slaaptekort. Deze massage is speciaal voor alle moeders die na de bevalling behoefte hebben aan een luisterend oor, me-time, een massage van rug-, nek en schouderspieren etc. Door massage zullen je spieren meer ontspannen en voel je je weer wat kalmer en energieker.
Tijdens deze behandeling is er uiteraard ook ruimte voor het bespreken van jouw bevalling.

Holistische massage/ massage-therapie
Bij de holistische massage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. Deze massage kan jou helpen om meer in contact te zijn met jouw lichaam en te ervaren waar spanning zich heeft vastgezet.
Wanneer je bij mij komt voor een massage neem ik eerst de tijd om kennis te maken en bespreken we waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik stel je veel verschillende vragen omdat ik het belangrijk vind om naar jou als persoon te kijken in plaats van alleen naar jouw klacht. Daarna besluiten we samen hoe we de massagetijd invullen en welke delen van het lichaam deze sessie aan bod moeten komen. Ik kan gebruik maken van veel verschillende massagetechnieken maar ook van diverse oefenmethodes. Hierbij kun je denken aan bewust ademen, een bodyscan, rek- en strekoefeningen, schrijfoefeningen of mindfulness.

Verwacht in 2021
* Shiatsu massage (op de massagetafel)
* Massage als je COVID-19 hebben gehad
* Coaching

Zwangerschapsmassage Soest

Tijdens jouw zwangerschap, na jouw bevalling, bij klachten of ter ontspanning; je bent bij mij op de juiste plek voor een massage op maat.

Ik ben gespecialiseerd in het masseren van zwangere en pas bevallen vrouwen. Wat je ook kiest, je krijgt gegarandeerd een massage met onverdeelde aandacht.

Naast massages geef ik verschillende cursussen en workshops.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: