Najaarsaanbieding just for you!

Najaars aanbieding

Ben jij in verwachting en toe aan wat ontspanning. Lekker (op je buik) liggen, genieten van de geurende massageolie en wegdromen. Wie wil dat nou niet? Tot en met 30 november a.s. heb ik een mooie najaarsaanbieding. Een zwangerschapsmassage van dertig minuten kost je dan maar € 20,00.  

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage. Het lichaam wordt zacht en rustig met olie gemasseerd. Hierdoor zal het lichaam zich ontspannen en voel je je weer heerlijk relaxed.

Wil jij hier gebruik van maken? Klik op de “boek nu” knop op de home pagina en kies voor zwangerschapsmassage 30 minuten. De korting wordt na de massage verrekend.
Je mag natuurlijk ook bellen, Whatsappen of het  contact formulier invullen.

Graag tot ziens!

LET OP:  deze aanbieding is alleen geldig voor klanten die via mijn website, Facebook of persoonlijk boeken. De kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Locatie Speenkruidstraat 11 3765 AA Soest Telefoon 06 -30063208 E-mailadres massagevanmarlies@gmail.com Hours © 2015 – 2021 Massage van Marlies - Massage is geen vervanging voor een behandeling door een arts/specialist. Bij medische vragen of klachten raadpleeg altijd je arts/specialist.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close